Dogal Yolla Hamile Kalmak Pre-seed Jel

Dünyada çiftlerin yüzde 15'i , Türkiye’de ise 2 milyon çift infertilite (kısırlık) nedeniyle, yardımcı üreme yöntemlerine başvuruyor. Bu çiftlerin büyük bir oranında hamile kalamamanın nedenleri biliniyor. Yüzde 10-12'sinde ise, herhangi bir hastalık tespit edilemiyor. Bu duruma, "Açıklanamayan infertilite" deniliyor. Herhangi bir sağlık problemi olmamasına rağmen hamile kalamayan çiftler, basit yöntemler ile hamile kalma şansını artırabiliyor. Bu amaçla kurulan Fertiltr, tüp bebek tedavisi öncesinde doğal yolla hamile kalmak isteyen çiftlere, Pre-seed ve Babystart ürünleriyle ağrısız ve kolay seçenekler sunuyor.

Açıklanamayan kısırlıktan şikayetçi çiftlere, doğal bir çözüm getiren vajinal jel Pre-seed, içerdiği bioaktif bitki şekeri Arabinogalaktan ile spermlere antioksidan desteği sağlayarak hamile kalma şansını yükseltiyor.Pre-seed, FDA (Food and Drug Administration) - Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi tarafından “Doğal yolla hamile kalmaya çalışırken kullanılması güvenlidir” onayı alan ilk ve tek vajinal jel olması ile diğer vajinal jellerden çok farklı özellikler taşıyor.Embriyo gelişimine zarar vermediği klinik çalışmalarla kanıtlanan Pre-seed, uygun Ph değeriyle doğal ortamı taklit edip spermlere yumurtaya doğru hareketlerinde yardımcı oluyor. Sıradan vajinal jeller ise, spermlerin hareketliliğini engelleyen bariyerler oluşturarak yaşamlarına engel oluyor.

Bu tür jeller bakteri üremesine de izin vererek vajinal bölgede kaşıntı ve mantar oluşmasına neden olurken, Pre-seed içeriğinde bulunan doğal bitki şekeri sayesinde bakteri ve mantar oluşumunu da engelliyor.Pre-seed’in, çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere son bir yol olarak önerilen aşılama ve tüp bebek yöntemlerinden önce, 6 ay boyunca denenmesi tavsiye ediliyor. Pre-seed, 2008 Kasım ayında yayınlanan Amerikan Üreme Tıp Cemiyeti (Amerikan Society of Reproductive Medicine) uygulamalı komite raporunda, ‘Doğal Üremeyi En İyi Şekilde Sağladığı’ yönünde tavsiye kararı almıştır. Kısırlık, tedavisi uzun süren, maddi külfeti olan ve psikolojik baskı yaratan bir süreçtir. Doğal yolla hamile kalma şansınızı mutlaka deneyin…

Hiç yorum yok: