Hafta Hafta Gebelik Takibi

Anne adayi icin hamileligi suresi boyunca en onemli sey hangi hafta bebegi ve kendisinde hangi degisiklikler olacagidir.

Hamileligin 1. haftasindan 41. haftasina kadar gecen surede anne adayi hangi hafta nelere dikkat etmesi gerektigini, hangi hafta nasil gelisim olacagini detaylariyla ogrendiginde kendini daha iyi hisseder.


Hafta hafta gebelik donemi boyunca anne ve bebekte olan degisiklikler hakkinda detayli bilgi almak, o haftanin resim ve videolarini izleyerek bilgi sahibi olmak istermisiniz?

Eger cevabiniz evet ise sizinle bir Facebook Uygulamasini paylasacagiz.

Uygulama sayesinde her hafta hangi hamilelik haftanizdaysaniz size o haftanin bilgileri duzenli olarak Facebook hesabiniza geliyor ve sizde bu sayede hafta hafta gebelik doneminde ne gibi degisiklilerin olacagini, nelere dikkat etmeniz gerektigini aksatmadan ogrenebiliyorsunuz.

Tek yapmaniz gereken  Gebelik ve Annelik uygulamasi olan https://www.facebook.com/gebelikveannelik/app_357644351038582 adresine girmek ve uygulamayi begenmek. Kac haftalik hamile oldugunuzu ekranda mevcut takvim ile hesaplamak. Sonrasinda her hafta duzenli olarak Facebook'tan bildirimler alarak o haftanin videolarini, resimlerini ve bilgilendirmelerini ucretsiz olarak takip etmek.

Sizde hamileliginiz suresi boyunca hafta hafta gebelik takibinizi yapmak istiyorsaniz Gebelik Takvimi uygulamasini begenebilirsiniz.




Hiç yorum yok: