Anne Sutune Iyi Gelen Besinler

Anne sütüne iyi gelen yiyecekler...
Anne sütü bilindiği gibi eşi benzeri olmayan yeni doğan bebeklerin ilk 6 ayında anne sütü beslenmesi gerektiğini ve 6 aydan sonra ağız hissini kazandırmak amaçlı katı mama ile beslenmesi uzmanlar tarafından öneriliyor. Ayrıca uzmanlar 2 yaşına kadar anne sütü kullanımını öneriyor hal böyle olunca Annenin iyi beslenmesi ve Anne sütünü artıran yiyecekler tüketmesi zorunlu hale geliyor. Süt artırıcı bitkiler veya Süt artırıcı besinler hakkında tam anlamıyla bilgi almak istiyor iseniz bu makaleyi tam anlamıyla okumanızı tavsiye ediyorum.

Ahmet Maranki’nin Anne sütünü artırıcı çorbaları ve İbrahim Saraçoğlu’nun anne sütü artırıcı bitkilerini de kattığım araştırmamda ayrıca ısırgan otunun anne sütüne faydaları, bitkisel çayların anne sütü ile ilişkisini ve hangi meyvelerin anne sütüne artırdığı gibi sorulara özen gösterdim.

Anne Sütü
Çörek otunun anne sütüne artırıcı etkisi var mıdır?
Bal ile karıştırılıp yenmesi sonucunda anne sütünü artırır.

Isırgan otunun anne sütüne artırıcı etkisi var mıdır?
Yeni doğmuş annelere önerilen ilk bitkidir. Anne sütünü artırıcı bir etkisi vardır.

Hangi çaylar anne sütünü artırır?
Ada çayının anne sütünü artırıcı bir etkisi vardır. Funda çayının yaprakları ve çiçekleri kaynatılıp günde 1 veya 2 defa içildiği takdirde anne sütünü artırıcı etkisi vardır. Isırgan çayının anne sütüne etkisi vardır. Hayıt çayının Anne sütünü artırıcı etkisi vardır.

Hangi meyveler anne sütünü artırır?
Tüm meyvelerin kompostosu yapılacak şekilde içilirse anne sütünü artırıcı etkisi olacaktır.

Hiç yorum yok: