Ucuz Uclu Bebek Takimi

Manyamarka bebeklerin her ihtiyacını düşünüyor ve Tomuycuk kalitesi uygun fiyatlarla sunuyor. %100 pamuklu dokuma olan üçlü takımlar bebek teni kadar hassas ve yumuşak. 3-6 aylık bebekler için kullanılan üçlü takımlar, minicik beresiyle birlikte minik üst ve alt parçalar beğeniye göre ceketlerle ya da yeleklerle kombine edildi. Bebeklerine karşı aşırı hassasiyet gösteren anne ve babaların bebeklerine güvenle giydirebilecekleri Tomuycuk üçlü takımlar nikel ya da cilde zarar veren çeşitli maddeler içermez. Ekstra soft takımlar cildin nefes almasını sağlar.



Erkek ve kız bebeklere özel renk ve desenlerde tasarlanan Tomuycuk üçlü bebek takımlar puantiye, çiçek ya da uğur böcekleri gibi bebeklere uygun şirin motiflerle süslenmiş. Narin giysileri, bozulmaması ve dayanıklı olması için onlar gibi narin programlarda yıkayarak koruyabilirsiniz. Tomuycuk takımları 30 derece narin yıkamada yıkanabilir ve ütülenebilir. Detaylı incelemek ve bütün modelleri görmek için www.manyamarka.com linkine tıklayın. 20,90- 22,90 ve 23,90 TL fiyatlarıyla Tomuycuk üçlü takımları ve bir çok avantajı kaçırmayın.

Manya Marka'nin bizler icin olusturdugu kodu kullanmayi unutmayin. Yapmaniz gereken 100 TL uzeri alisverisinizde odeme sayfasinda hediye kodu kismina geb123mny01 bu kodu yazmak, boylece %10 indirim hakki kazanmak.

Hiç yorum yok: